2012. július 9., hétfő

Sziasztok! Remélem akad még pár ember, aki megtalálja ezt a blogot és talán ismét elkezdi olvasni a történetemet. Szerencsére már rendbe szedtem magamat és mondhatni újra élek és virulok, megint megjött a kedvem az íráshoz. Ezért is szeretném a segítségeteket kérni. 3 lehetőség közül kellene választani.





1. Folytatom az Edward-Bellást ami ezen a blogon megtalálható talán kicsit átírva de az alap story maradna.

2. Ez a történet egy lányról szól -Kristen-ről(:D)- aki egy híres,gazdag esküvő szervező. Imádja a munkáját. Los Angelesben él, de most elszólítja a munkája Londonba. Ott már a megérkezése utáni nap találkozik a párral és már az első alkalommal megtalálják a közös hangot.Minden jól megy, szervezik az esküvőt és aztán Kris találkozik a mennyaszony testvérével. Kezdetektől fogva nagyon jól kijönnek és nagyon rövid idő alatt szinte barátok lesznek, viszont a fiú kezd kicsit másként érezni iránta, de a lánynak előjönnek a múlt sérelmei és ez megnehezíti a dolgot. Ha eléggé felkeltette az érdeklődésed a történet, és kíváncsi vagy ki az akivel Kris ilyen jól kijön és milyen sérelmei vannak, akkor szavazz erre a történetre, és elolvashatod;):D

3.Ez a történet egy 15 éves lányról szól aki egy gazdag, jómódú családban él. Általános iskolai éveiben kitűnő tanuló volt és a szüleivel is nagyon jó volt a kapcsolata, viszont amikor gimnazista lett megismerkedett egy nem éppen jó hírében álló fiúval. Beleszeretett és a lány belekerült a fiú bandájában. Lassan romlani kezdtek a jegyei, a szüleivel is egyre rosszabban tudott szót érteni. A szülei nem nézték jó szemmel ezért hamarosan arra jutnak hogy elköltöznek a lányuk érdekében. A lány nem tud tenni ellene ezért beletörődik. Ha kíváncsi vagy mi történik az elköltözés után, akkor szavazz erre a történetre! :)





6 megjegyzés:

  1. Szia! :) hát talán inkább a 2.-ra szavaznék amibe megintcsak Rob-ot és Kristen-t tudom beleképzelni :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :D köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet. Sokat jelent nekem :)) Én is így vagyok vele, mostanság inkább több RS-es történeket olvasok a kelleténél vagy nem tudom ... A döntés rajtatok áll és most jelen pillanatban elég rosszul mert 17-17-3 ... ami elég gondot okoz nekem de meglássuk mi sül ki belőle... remélem, ha esetleg a másik kettőre esik a nagyobb szavazat, ami a harmadikra kicsit reménytelen, akkor is szivesen olvasod majd az írásom!
      Mégegyszer köszönöm! XoXo:Bessie

      Törlés
  2. szia!
    nekem az első variáció tetszik, hiszen az ilyen fajta töriket általában mindenki félbehagyja, így nem tudjuk mi lenne, ha Bella már kis korától ismerné Edet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szeretném megköszönni, hogy irtál és elmondtad a véleményedet, sokat jelent nekem! :DD Tudom mire gondolsz, de valahogy félek, hogy talán már nem tudnám ugy leirni, ahogy szeretném, vagy nem tudom ezért is kértem segitséget... de tényleg sokat jelent szóval köszönöm, ami az első számú törit illeti még nem dőlt el semmi ;)) lehet, hogy az lesz és azt is mosolyogva fogom tovább irni...
      remélem, ha esetleg a másik kettőre esik a nagyobb szavazat, ami a harmadikra kicsit reménytelen, akkor is szivesen olvasod majd az írásom!
      Mégegyszer köszönöm! XoXo:Bessie

      Törlés
  3. Szia!

    Én is azt javaslom és szeretném, ha az első variációt választanád, mert tényleg mindenki félbehagyja az ilyen történeteket! Meg tényleg érdekel, hogy mi lett volna, ha már kiskora óta Cullen lenne Bells! Remélem az első mellett döntesz mert eddig is nagyon jók a fejezetek. Remélem Tanya megkapja a magáét a hamis vádak miatt!

    Puszi Ula D :) :@

    VálaszTörlés
  4. Szerintemis az első variáció legyen mert eddig nagyon tetszet. Remélem Tanyát megbűntetik hamis vádak miatt.

    VálaszTörlés